Over

Mensen en organisaties met elkaar verbinden door middel van branding, content marketing, (online) media en events. Dat is waar 2connect2 voor staat.
Veel bedrijven vragen zich af: ‘Hoe maak ik mezelf, mijn merk en mijn organisatie zichtbaar?’ En: ‘Hoe zorg je (online) voor een sterke persoonlijkheid?’ Dat kan door aan te sluiten bij de uitdagingen van je (potentiële) klanten en ze daarbij te helpen. Want uiteindelijk draait het om het verbeteren van de resultaten: hoe zorg je ervoor dat jouw merk (product, dienst) wordt gekozen boven dat van de concurrent?
Wil je jouw sterke en onderscheidende eigenschappen vaststellen en je bedrijf, je unieke kennis en expertise profileren? Heb je iemand nodig die echt helpt het verschil te maken? Neem dan contact op via anja@2connect2.nl  of  06 – 3605 7681.


Anja heeft een passie voor wat mensen en organisaties drijft. En hoe ze dat samen uitdragen: het merk zijn. Enthousiast dringt ze door tot de kern en maakt de vertaalslag naar merk en relevante inhoud. Geen gebakken lucht verkopen, maar daadwerkelijk waarde toevoegen en daarmee mensen raken. In haar vrije tijd geniet ze van haar gezin en het buiten leven; natuurtheater & hardlopen passen daar perfect bij.                                                                                    
  Anja Bekkers

 

Met brede ervaring in het (internationale) bedrijfsleven en bij de (semi-)overheid, kan ik me snel inleven en gericht aan de slag gaan. Naast kennis en ervaring, bied ik flexibiliteit en realisatiekracht.
Ik maak plannen en ideeën concreet en help ze ook werkelijk te realiseren!
Je kunt bij mij terecht voor communicatiestrategie en uitvoering. Betrokken en kwaliteitsbewust ben ik inzetbaar voor projecten, als vaste adviseur of voor interim opdrachten.
Benieuwd? Neem dan nu contact op.

2connect2 is mede opgericht door en werkt samen met Iris Breugelmans Communicatie.