Inspiratiesessies & Workshops

2connect2 is door het hele jaar heen te boeken voor inspiratiesessies, workshops en trainingen op maat tijdens bijvoorbeeld teambijeenkomsten en jaarplansessies. Deze sessies zijn verfrissend, zeer leerzaam en interactief.


Workshops,  schrijf nu in voor:

17 mei 2019     Branding:   Werk aan je Merk!

22 mei 2019     Content Marketing:   Hoe boei ik mijn klant wél?


Inspiratiesessies


Werk aan je merk!  (branding)

In deze praktische twee uur durende sessie gaan we samen op zoek naar de kernwaarden van je merk en hoe je organisatie zich hiermee onderscheidt van de concurrent. En wat zijn precies je doelgroepen? Hoe vertaal je de merkwaarden naar een prikkelende boodschap? En welke strategie ga je inzetten?


Klanten boeien & binden  (met content marketing)

In deze twee uur durende sessie leer je op een interactieve manier wat content marketing voor je merk kan doen, vele voorbeelden passeren de revue en we staan ook even stil bij wat je team er morgen mee kan gaan doen via een handig content stappenplan.


Aan de slag met social media

In deze interactieve sessie van twee uur krijg je een overzicht van de nieuwste mogelijkheden van social media en krijg je praktische handvaten om meteen aan de slag te gaan met je team.


Verrekijker

Samen nemen we een kijkje in de toekomst: wat kan branding opleveren voor jouw organisatie? En waar kun je concreet aan gaan werken om je merk te versterken?


Voorraadpot
Hoe bedenk je steeds weer nieuwe content?Aan de hand van praktische tips en voorbeelden helpen wij je op weg om de voorraadpot met content te vullen.


Deze sessies zijn uit te breiden tot workshops en trainingen van een halve of hele dag , waarbij we gezamenlijk kunnen werken aan een concreet resultaat (content marketing plan, jaarplan, internal branding, communicatieplan). Neem voor informatie gerust contact op via 06-3605 7681 of
stuur een e-mail.


Het boeken van een inspiratiesessie kan heel eenvoudig via
info@2connect-2.nl

Wees er snel bij, want er is veel vraag naar deze sessies!