Bloggen is een effectieve manier om online je kennis te delen met je doelgroep. Het is een ideale manier om jouw merk goed neer te zetten en te vertellen over jouw producten of diensten. Maar ‘zomaar’ een stukje schrijven is nog niet effectief bloggen. Daar komt meer bij kijken. Elke halve seconde maakt iemand een blog aan. Dat zijn 175.000 nieuwe blogs per dag. Hoe trek jij de aandacht van jouw publiek? >> 6 tips en een infographic

Als je wil scoren met jouw branding strategie, vergeet dan vooral niet te bloggen! Verspreid je blogs via social media, zodat ze door veel mensen worden gelezen. Ook het promoten van je blogs draagt bij aan branding, dus zet je merk goed neer in de inleidende teksten.

6 tips

1.   Gebruik beeld: artikelen die beelden bevatten worden vaker bekeken.
2.   Zorg voor een rustig, overzichtelijk design: optimaliseer je blog ook voor mobiele gebruikers.
3.   Wees uniek: onderscheid jezelf van anderen.
4.   Maak gebruik van social media: 12 miljoen mensen bloggen via sociale netwerken.
5.   Maak gebruik van call-to-actions: zoals aanmelden voor je nieuwsbrief, een speciale aanbieding of het bekijken van een video of presentatie.
6.   Deel je mening: durf!

Wil je meer weten over de zes elementen van een effectieve blog? Scrol dan snel naar beneden om de infographic van Quicksprout te bekijken.

2connect2 kan je helpen bouwen aan een sterk merk via bloggen. We starten met de content strategie en eindigen met een praktisch uitvoeringsplan. En desgewenst kunnen we je ook ondersteunen met de uitvoering hiervan.

6 tips voor een krachtige blog - infographic

 

Vind je deze blog leuk om te lezen? Heb je wat aan de tips? Deel het!
En als je denkt dat ik je kan helpen met je marketing, mail dan anja@2connect-2.nl